کارخانه قالیشویی عدل در رشت و استان گیلان

چه فرش هایی زودتر کثیف می شوند؟

از آنجایی که روی فرش‌های منزل احتمال ریختن هرگونه مواد غذایی و مایعات بسیار بالا است چنانچه به سرعت تمیز نگردند می توانند منجر به رشد و تکثیر آلودگی‌ها شوند‌‌‌‌‌.
بوی نامطبوع ناشی از بخش‌های لک شده فرش نشانه ای از آلودگی های پنهان فرش است و در واقع فرشی که در یک زمانبندی مشخص شستشو و نظافت نشود در معرض آلودگی قرار دارد.

انواع فرش ها می بایست هر ۱۲ تا ۱۸ ماه با توجه به نوع کاربرد آن به صورت حرفه‌ای تمیز گردند.

چطور از آلودگی های فرش ها جلوگیری کنیم؟
اقدامات احتیاطی جهت مقابله با آلودگی های فرش:
۱. جارو کردن فرش
توسط جاروبرقی زدن به صورت صحیح و دوره‌ای گرد و غبار و خاک درون عمق فرش را خارج کنید با این کار مواد غذایی و دانه های ریزی مانند برنج را که جذب کننده آلودگی حشرات نیز می‌باشند از فرش دور کرده‌اید.

۲‌‌‌. برطرف کردن رطوبت فرش
فرش های مرطوب بستر مناسبی برای تخم گذاری حشرات و تکثیر میکروب ها می باشند فرش مرطوبی که در اثر ریختن مایعات خیس شده است را می‌بایست در معرض هوای آزاد قرار دهید.
۳‌‌. اجتناب از انبار کردن طولانی مدت فرشها
اگر فرشی دارید که به مدت طولانی در انبار نگه داشته اید هر از گاهی آن را پهن کنید و جارو بزنید و از نفتالین جهت نابود کردن حشره های آن استفاده کنید؛ زیرا محیط تاریک و مرطوبی مانند انباری شرایط را جهت رشد انواع باکتری ها و حشرات مهیا می کند.
۴. از راه رفتن با کفش روی فرش خودداری کنید
طبق تحقیقات رسوبات حاصل از کفش ها دارای میزان بالایی از باکتریهای بیماری زا می باشند و حتی از بدنه توالت نیز کثیف تر است.
۵‌. شستشوی منظم فرش
شستن منظم فرشها بهترین راهکار جهت مراقبت و نگهداری از فرش است.
در قالیشویی افرا با بهره‌گیری از شوینده های حرفه‌ای و دستگاه‌های منحصر به فرد انواع فرش و به کارگیری افراد متخصص همراه با مدرن ترین ابزار آلات روز دنیا اقدام به ماهرانه ترین خدمات در حوزه شستشوی فرش و زدودن آلودگی ها می کنند.

انواع آلودگی های فرش

انواع آلودگی فرش
باکتریE.CoLi
این باکتری از طریق مدفوع حیوانات خانگی در میان تار و پود فرش جای می گیرد و منجر به بیماری هایی مانند اسهال و بیماری‌های تنفسی می‌گردد از این رو افرادی که در خانه از حیوانات خانگی نگهداری می کنند باید نسبت به تمیز نگه داشتن مرتب فرش حساسیت بیشتری نشان دهند.

باکتری استافیلوکوک اورئوس
گسترش این باکتری از طریق تماس مستقیم فیزیکی با افراد آلوده می باشد و یا افرادی که اشیا آلوده شان و حتی پوست خود را به فرش انتقال میدهند.

باکتری سالمونلا
این باکتری از طریق حیوانات اهلی و یا وحشی و پرندگان ظاهر می گردد و باعث بیماری هایی چون اسهال و مسمومیت های غذایی می گردند این باکتری به سرعت از راه پوست و یا سایر وسایل خانه منتشر میگردد.

انواع حشراتی که درتار و پود فرش زندگی می کنند
ماهی نقره فام: این حشره نقره‌ای رنگ بسیار کوچک از ابریشم، کتان و گرد و خاک موجود در فرش تغذیه می‌کند. سوراخ شدن در فرش از علائم وجود این حشره می باشد.
ساس: این حشره در لبه های فرش و یا لابه لای تار و پود فرش تخم ریزی و زندگی می کند و اگر به موقع نابود نگردد ضرر زیادی را به فرش می رساند.
‌ پروانه فرش: این حشره های بسیار ریز قابل رویت نیستند و در عرض ۵ روز از تخم در می آیند و از الیاف فرش شروع به تغذیه می‌کنند.
بید: این حشره بسیار خطرناک قادر به نابود کردن ۴۲ کیلوگرم پس از چهل نسل می باشد و منجر به بیدزدگی فرش میشود. فرش هایی که برای مدت زمان طولانی انبار شده اند برای رشد بید داوطلب به حساب می آیند و همچنان بخشی از فرش که دارای تراکم کم در رفت و آمد می باشد مستعد رشد این حشره میباشد.

نوشتهٔ پیشین
چندبار در سال فرش هایمان را بشوریم؟
نوشتهٔ بعدی
پاک کردن لکه جوهر روی فرش چگونه است؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

کارخانه قالیشویی عدل در رشت و استان گیلان
تماس با ما